colaborari - 81/4 - nunta
Intre primarul Neculai Ontanu si primarul Liviu Negoita se duce o lupta simbolica, materializata in stilul si amploarea spatiilor verzi din fata blocurilor dar si a celor din intersectii. In zona Morarilor, linia tramvaiului 40 marcheaza limita dintre Sectorul 2 si Sectorul 3. In timp ce straturile de flori din fata benzinariei de pe teritoriul sectorului 3 sunt discrete, aranjamentul floral si mobilierul urban de peste drum, din sectorul 2, depasesc orice asteptari.

Un numar prea mare de vaze, coloane, ornamente, tipuri de flori, steaguri, insemne ale primariei incarca un spatiu mult prea restrans. Risipa de bani si de mijloace se adauga unui gust indoielnic. Mai mult, sub feeria creata de Ontanu traiesc niste aurolaci intr-un canal.

Pornind de la socul vizual pe care l-am simtit prima data cand am vazut aranjamentul peisagistic al lui Neculai Ontanu, la care s-a adaugat si o conversatie cu Lidia Neagu, am hotarat sa facem impreuna ceva legat de locul respectiv. Lidia a imprumutat o rochie de mireasa, eu m-am imbracat in sacou. Astfel ne-am deghizat in mire si mireasa. Am pozat cu spatele catre aparat si cu fata catre noul spatiu verde construit de primarul Nicolae Ontanu, dar si in postura a doi tineri dezamagiti de mirajul casatoriei. Fotografiile au fost facute de Larisa Sitar. Mai multe imagini aici.