1997 / 2008














Doua dintre cele doisprezece carti postale care compun proiectul 1997 / 2008. Gasiti descrierea proiectului in anuntul expozitiei. Pentru castigatorii tragerii la sorti mergeti aici.















Vernisajul a avut doua componente. Intr-o prima faza i-am adunat pe cei invitati in galerie pentru tragerea la sorti a celor doisprezece plicuri. Apoi am iesit cu totii in parc. Aceasta a fost componenta performativa a vernisajului, in care invitatii la eveniment au putut sa experimenteze in mod direct, pe timpul noptii, locurile documentate in cele doisprezece carti postale.

Ne-am folosit de o inregistrare audio, dar si de cateva obiecte-indiciu care erau mentionate si in povesti, pe care le-am luminat cu o lanterna foarte puternica. De asemenea, printr-un parcurs printre tufisuri, copaci si malul lacului, povestile au fost transformate intr-un input senzorial multiplu, care i-a pus pe participanti in rolul celui care se plimba noaptea intr-un parc necunoscut, pe intuneric, avand in acelasi timp acces la amintirile cuiva, care sunt prezente fizic, vorbesc si se pot vedea cu ochiul liber.